NOVEXX SOLUTIONS

POPOLNA IZKUŠNJA

NOVEXX Solutions ima 50 let izkušenj v industriji identifikacije in označevanja. Kako je to mogoče, ko pa smo na trg vstopili šele junija 2015? Izhajamo iz industrijske veje podjetja Avery Dennison Industrial Print & Apply (IPA), zdaj pa združujemo naše globalno znanje in izkušnje v srednje velikem podjetju. Naš cilj je biti prva izbira za podjetja, ki želijo napredovati v verigi dobave. Zakaj bi se odločali med izkušnjami in vitalnostjo, če imate lahko oboje?

TEMELJNE VREDNOTE

Naša osnovna kompetenca je dodati VREDNOST dobavni verigi naših strank. To počnemo z zagotavljanjem INOVATIVNIH izdelkov, storitev in procesov. Naše stranke se lahko zanesejo na našo KONTINUITETO, saj smo zanesljivi in zagotavljamo trajnostne, visoko kakovostne izdelke. Želimo, da nas stranke prepoznajo kot ODLIČNE ZA SODELOVANJE, saj zagotavljamo pragmatične, prilagodljive rešitve, ki so osredotočene na stranke.

NAŠE POSLANSTVO

Podjetjem omogočamo, da so uspešnejša z napredno identifikacijo in označevanjem v dobavni verigi. Naše stranke nas prepoznavajo za partnerja, ker razumemo njihove izzive.


Ker smo v tem poslu že 50 let, nudimo v podjetju NOVEXX Solutions poglobljeno poznavanje trgov in aplikacij. Ponujamo inovativne rešitve v skladu s tržnimi trendi z združevanjem odličnih izdelkov s praktičnim svetovanjem in storitvami.

NOVEXX Solutions v Sloveniji

NOVEXX Solutions (Avery Dennison) je preko podjetja PORT d.o.o. Sloveniji prisoten že dve desetletji in je pomemben tehnični partner slovenski industriji pri načrtovanju, razvoju in implementaciji rešitev za označevanje izdelkov. Vrednote in poslanstvo podjetja NOVEXX Solutions so naše vodilo pri sodelovanju z našimi partnerji od ideje do izvedbe.