TRACE-IT PROGRAMSKA OPREMA ZA UPRAVLJANJE PODATKOV

KAJ JE TRACE-IT?

TRACE-je popolnoma integrirana programska rešitev za centralno upravljanje podatkov in procesov. Optimizira procese označevanja v proizvodnih in logističnih podjetjih v številnih različnih industrijskih panogah – naj gre za označevanje posameznih izdelkov, paketov ali celotnih palet.

TRACE-poenostavlja in optimizira vse zapletenejše naloge:

 • dejstvo je, da se vse informacije za tiskanje centralno upravljajo iz programske opreme. To se izvaja z uporabo lastne baze podatkov z vmesnikom do sistemov ERP in MES. Na ta način se zagotavlja visok nivo sledljivosti in transparentnosti.
 • krmiljenje različnih tiskalnikov in kodirnikov iz enega programskega okolja – ne glede na tehnologijo tiskalnika, proizvajalca ali vrsto naprave.
 • možnost centralnega oblikovanja in nadzora vseh potrebnih informacij za označevanje v celotni proizvodne verige v enem samem orodju.
 • dejstvo, da je rešitev fleksibilna in prilagodljiva ter zato prilagodljiva na prihodnje potrebe.
 • zmanjšanje skritih stroškov in povečanje učinkovitosti
 • Zaradi te kombinacije funkcij je TRACE-it edinstven in drugačen od programske opreme, ki je vezana na proizvajalca in od individualno programiranih samostojnih rešitev.

TRACE-IT: OZNAČEVANJE – ČAROBNO PREPROSTO

Programska oprema za poenostavitev upravljanja s procesom označevanja.
Osnovano na podatkih, prilagodljivo in pregledno: TRACE-it povezuje, upravlja in nadzoruje vse naloge označevanja v proizvodnem procesu iz ene centralne lokacije – za visoko raven preglednosti in natančnosti v različnih korakih postopka identifikacije izdelka.

UČINKOVITO

PREPREČUJE NAPAKE

TRANSPARENTNO

FLEKSIBILNO

CENTRALNO

PRILAGODLJIVO

STANDARDNA KONFIGURACIJA, KI IZPOLNJUJE VAŠE ZAHTEVE ZA OZNAČEVANJE

TRACE-it je na voljo v treh vnaprej skonfiguriranih standardnih konfiguracijah, ki olajšajo integracijo programske opreme v vaše obstoječe procese. Implementacija zahteva malo truda in prednosti programske opreme za upravljanje podatkov lahko hitro izkoristite. Seveda so možne tudi individualne prilagoditve in razširitve.

 

 

POPOLNO PARTNERSTVO ZA TRACE-IT

 

 • SVETOVANJE IN ANALIZA

  V sodelovanju z vašimi strokovnjaki analiziramo vaš trenutni postopek upravljanja in označevanja podatkov. Opredelimo področja, kjer bodo rešitve TRACE-it poenostavile operacije in zmanjšale stroške označevanja za izdelke, škatle / pladnje in palete. Podrobne zahteve in specifikacije so temelj implementacije TRACE-it v vaše proizvodno okolje.

 • IMPLEMENTACIJA

  Implementacija TRACE-it je ključ do uspeha. Ne glede na to, ali gre za celotno tovarno ali za samo eno proizvodno linijo, sta strokovna izvedba in konfiguracija bistveni. Ne glede na vašo podatkovno in strojno infrastrukturo, naši strokovnjaki skrbijo, da lahko vaši zaposleni uporabljajo vse zahtevane funkcije TRACE-it.

 • PODPORA & SERVIS

  Po uvedbi TRACE-it nudimo prvovrstne storitve in podporo z usposabljanjem. Naša služba za pomoč uporabnikom je na voljo 24/7 in nudi hitro tehnično podporo. Da bi izpolnili vaše prihodnje zahteve, NOVEXX Solutions nenehno širimo zmogljivosti in funkcije TRACE-it. Torej ste odlično pozicionirani za hitre spremembe v svetu digitalizacije in industrijske avtomatizacije.

 • ZAUPAJTE STROKOVNJAKOM

  Kot proizvajalec vam NOVEXX Solutions ponuja tudi širok portfelj strojnih rešitev za vaše potrebe označevanja, kot so sistemi za tiskanje in nanašanje, nalepke, tiskalniki nalepk in sistemi za označevanje palet. Ponujamo široko paleto visokokakovostnih etiket in termičnih prenosnih trakov za najrazličnejše aplikacije. NOVEXX Solutions ponuja več kot 50 let izkušenj – vaš partner pri označevanju in identifikacijskih rešitvah.