XLP 51X Z OPCIJO SKLADALNIKA ZA TEKSTILNI REZALNIK

3-v-1 REŠITEV ZA TISKANJE, REZANJE IN SKLADANJE TEKSTILNIH MATERIALOV

Industrijski tiskalnik XLP 51x s tekstilnim rezalnikom s skladanjem TCS je popolna rešitev za zahteve pri tekstilnih materialih, ki se uporabljajo predvsem za označevanje tekstilnih izdelkov. Te etikete pogosto zahtevajo zelo majhno pisavo in grafiko s fino osnovo za simbole za nego perila in logotipe z blagovno znamko. XLP 51x s TCS ponuja kakovost tiskanja visoke ločljivosti pri velikem izhodnem volumnu.

 

TIPIČNE KLJUČNE APLIKACIJE

 

  • Všivne etikete za označevanje tekstilnih izdelkov
  • Oznake za žimnice, čevlje, torbice, klobuke, pasove itd.
  • Tkane etikete, ki se uporabljajo za notranjosti letal ali v avtomobilskem sektorju, npr. na varnostnih pasovih
  • Oznake za gospodinjski tekstil, kot so brisače, preproge ali zavese
  • Tiskanje etiket – od rolice do enojne etikete

REŠITEV 3-V-1

XLP 51x s TCS pokriva tri korake v samo eni enoti. Tiska, reže in zlaga vaše tekstilne etikete v enem samostojnem postopku.

VEČ ČASA UPORABE

Nastavitev je preprosta in upravljavci bodo imeli enostaven dostop do materiala in trakov. Velik zaslon spremeni barvo in prikaže vse spremembe stanja. Intuitiven meni, ki temelji na ikonah, omogoča hitro prilagajanje

FLEKSIBILNA UPORABA

XLP 51x s TCS vam daje fleksibilnost pri ravnanju z različnimi tekstilnimi materiali, kot sta najlon in poliester. Če želite najti najboljšo kombinacijo materialov za odlične rezultate tiskanja, se obrnite na svojega strokovnjaka za rešitve NOVEXX.

KAKOVOST BREZ KOMPROMISA

Zaradi robustnega ohišja in trpežnih komponent XLP 51x s TCS zagotavlja zanesljivo, neprekinjeno in učinkovito delovanje. Kakovost, ki ji lahko zaupate – razvita in proizvedena v Nemčiji.