PROGRAMSKA OPREMA ZA OBLIKOVANJE IN TISKANJE ETIKET

NOVEXX Solutions priporoča NiceLabel programsko opremo za oblikovanje etiket

Oblika etikete

Vse, kar potrebujete za hitro oblikovanje etiket

Z našim oblikovalcem etiket lahko vsakdo enostavno oblikuje etikete. Ima številne funkcije za grafično oblikovanje, ki uporabnikom omogočajo izdelavo etikete v samo nekaj minutah, pri čemer ne potrebujejo znanja programiranja ali dodatnih usposabljanj.

Orodje za oblikovanje etiket z najbolj preprostim vmesnikom

Z našim oblikovalnikom etiket boste kmalu oblikovali strankam prilagojene etikete, ki so skladne z ustreznimi standardi. Uporabniška izkušnja je zelo podobna izkušnji pri uporabi programa Microsoft Word, kar pomeni, da bodo uporabniki lahko hitro oblikovali profesionalne etikete brez znanja izdelave črtnih kod, izkušenj z oblikovanjem ali naprednih računalniških spretnosti. Uporabite eno od predhodno oblikovanih predlog etiket ali pa v samo nekaj minutah oblikujte novo, četudi še nikoli prej niste oblikovali etikete.

Znižajte stroške in zmanjšajte kompleksnost z inteligentnimi predlogami etiket

NiceLabelove predloge etiket so univerzalne. Iste predloge lahko uporabite s poljubno blagovno znamko in modelom tiskalnikov, tudi tiskalnikov z različnimi ločljivostmi. Za zagotovitev doslednosti rezultatov in hitro tiskanje vam ni treba oblikovati različnih etiket za različne modele tiskalnikov.

Vsakič popolno oblikovane etikete

NiceLabel samodejno postavi, poravna ali oblije besedilo oziroma nastavi njegovo velikost, da zagotovi prileganje dinamičnih podatkov v določeno območje.

Zmanjšajte število različic predlog

Inteligentne funkcije, kot so relativna postavitev predmetov, spremenljiva dolžina etiket in dvostransko tiskanje, pomagajo zmanjšati število različic predlog, ki jih morate ustvariti.

Tiskajte v več jezikih

Uporabniški vmesnik, sistem pomoči in priročniki za uporabo programske opreme NiceLabel so na voljo v številnih jezikih. Vsebina etikete je lahko natisnjena v poljubnem jeziku, pri čemer je na isti etiketi prikazanih več jezikov.

Ustvarite inteligentne etikete, ki jih lahko uporabljate za različne stranke

Hitra in enostavna povezljivost z zbirkami podatkov

S pomočjo čarovnika za zbirke podatkov v našem orodju za oblikovanje etiket lahko kdorkoli vzpostavi povezavo z zbirko podatkov.

Konfigurirajte, ne programirajte.

Naš program za oblikovanje etiket vam pomaga konfigurirati dinamične podatke prek menijev, namesto, da bi morali programirati.