ZA KOGA SO NAŠE REŠITVE?

Naše izkušnje so osnova za odlične identifikacijske rešitve, ki delujejo! V naših 55 letih se je izkazalo: znanje in izkušnje v industriji naredijo veliko razliko. Še posebno za izboljšanje dobavne verige stranke. Za naše stranke smo partner, ki pozna zahteve trga in govori njihov jezik. S svojim strokovnim znanjem razumemo izzive, s katerimi se soočajo in dodajamo vrednost. Pri tem nas vodijo trenutni tržni trendi – ali pa jih sami spreminjamo. To je še posebej pomembno za naslednje panoge:

PREHRANA

Naše rešitve za živilsko predelovalno industrijo dobro poznajo domača in svetovna podjetja. Poskrbimo, da so vaši izdelki dobro identificirani, skladni z industrijskimi standardi, kot je HACCP in da bodo pričakovano vstopili v vašo dobavno verigo.

FARMACIJA / MEDICINA

Zavedamo se visokih zahtev farmacevtskih izdelkov, kot je skladnost s predpisi FDA, ki zahtevajo zanesljiv in varen tisk in identifikacijo. Naše rešitve temeljijo na dolgoletnih izkušnjah in znanju, ki bodo koristile vašemu podjetju.

OSEBNA NEGA

Zahvaljujoč našim učinkovitim in zmogljivim rešitvam, zagotavljamo natančno označevanje izdelkov in s tem visoko vrednost prepoznavnosti ter močno prisotnost blagovne znamke pri potrošnikih. V kombinaciji z zavezujočo osredotočenostjo na izboljšanje proizvodnje in optimizacijo, boste prednosti občutili takoj.

KEMIČNA INDUSTRIJA

Vse, kar je potrebno za označitev vaših kemičnih izdelkov z informacijami o varnosti, zdravju in predpisih, najdete pri NOVEXX Solutions. Naša široka paleta označevalcev na vaše izdelke nanese katero koli etiketo, tudi večjih velikosti, ki se uporabljajo v kemični industriji.

LOGISTIKA/SKLADIŠČENJE

Zelo dobro razumemo izziv transporta izdelkov v dobavni verigi. Dobro natisnjene črtne kode in naslovi so prioriteta v logističnih procesih. Lahko računate na naše rešitve, ki zagotavljajo vaše nemotene in zanesljive storitve.

DRUGE STORITVE

Vsaka vrsta industrije, ki izdeluje, pobira, zapakira in dobavlja izdelke, je vabljena, da izkusi prednosti izdelkov in rešitev NOVEXX Solutions. Naša usposobljenost in znanje pri svetovanju in ponudbi ustreznih rešitev za tiskanje, etiketiranje in programske opreme, bosta izboljšala vaše procese in povečala vaš dobiček.