Linijski tiskalnik XTO

DOTISK (TTO), KOT MORA BITI

Ali morate na embalažno folijo občasno v velikih količinah tiskati spremenljive podatke? Popolnoma nov Linijski tiskalnik XTO je vaša rešitev: izjemni časi neprekinjenega delovanja, zelo natančni rezultati tiskanja pri velikih hitrostih, modularni koncept za večjo prilagodljivost, optimalna ergonomija in najboljše razmerje na trgu med ceno in zmogljivostjo. Zaradi združljivosti in standardne velikosti se Linijski tiskalnik XTO popolnoma prilega vsaki obstoječi proizvodni liniji.

NAJBOLJŠE RAZMERJE MED CENO IN ZMOGLJIVOSTJO

Linijski tiskalnik XTO ima daleč najboljše razmerje med ceno in zmogljivostjo med vsemi TTO napravami na tržišču

MAKSIMALNI ČAS OBRATOVANJA

Ergonomska in hitra funkcija menjave traku in tiskalne glave brez orodja v nekaj sekundah zagotavlja največji čas delovanja

PODALJŠANA TRAJNOST

Funkcija varčevanja traku zagotavlja, da se uporablja samo trak, ki je potreben za tiskanje. Rezultat je prihranek zaradi manj odpadka in manj zaustavitev.

MAKSIMALNA FLEKSIBILNOST INTEGRACIJE

Zahvaljujoč modularnemu konceptu in združljivosti, lahko Linijski tiskalnik XTO enostavno vgradite v obstoječe naprave za pakiranje ali proizvodne linije.

VIŠJA ENERGETSKA UČINKOVITOST, NIŽJI STROŠKI

Stisnjen zrak ni potreben, saj motor poganja tiskalno glavo. To pomeni nižje stroške, lažje vzdrževanje in izboljšano delovanje ter daljši čas obratovanja.

UPORABNIK V SREDIŠČU

Linijski tiskalnik XTO je bil razvit na podlagi številnih posvetovanj s strankami, pa tudi obsežnih tržnih raziskav in z zelo močno osredotočenostjo na uporabnika naprave. Celotna naprava je zasnovana z mislijo na uporabnika, da je upravljanje naprave čim lažje in prijetnejše. Zato je Linijski tiskalnik XTO uporabniku prijazen, kolikor je to le mogoče.

POPOLNA USTREZNOST

 S svojo prilagodljivostjo pri integraciji, produktivnostjo in izjemnimi rezultati tiskanja, je Linijski tiskalnik XTO popolnoma primeren za živilsko in farmacevtsko industrijo. To je idealna rešitev za označevanje svežih ali zamrznjenih izdelkov, pekovskih izdelkov ali prigrizkov, slaščic ter vseh vrst farmacevtskih izdelkov, vključno s transparentno embalažo, izdelki za nego ran ali medicinskimi pripomočki.

Linijski tiskalnik XTO 2IE - BROŠURA IN SPECIFIKACIJE

Linijski tiskalnik XTO + XLS: REŠITEV LEPLJENJE ETIKET Z DOTISKOM

Etiketirna naprava XLS lahko deluje v kombinaciji s koračnim linijskim tiskalnikom XTO in na ta način ponuja lepljenje etiket z dotiskom pri velikih hitrostih proizvodnjih linij.