TISKALNIK ETIKET 64-0X

INDUSTRIJSKI TISKALNIK ETIKET ZA TISKANJE Z VELIKIMI HITROSTMI - POVEČANA UČINKOVITOST

Serijo tiskalnikov 64-0x sestavljajo visokozmogljivi termični tiskalniki z direktnim in termičnim prenosom in s širino tiskanja 4, 5, 6 in 8 inč za etikete, ki so skladne z dobavno verigo.
Je idealna rešitev za izpolnjevanje bolj zahtevnih pogojev industrijske uporabe v logističnih in transportnih središčih, v industriji in maloprodaji..


Odlične standardne funkcije, kot so funkcija varčevanja traku, 600 meterske rolice filma, širina tiskanja do 203 mm (8 in.) in hitrost tiskanja do 400 mm/s, ponujajo takojšen prihranek stroškov brez kompromisov pri kvaliteti.


Standardni podatkovni vmesniki, kot sta Ethernet in USB, omogočajo enostavno integracijo v obstoječe procese in interne mreže, v kateri koli industrijski panogi in na katerikoli lokaciji.Serija 64 vključuje štiri modele z različno širino tiskanja (v inčah): 64-04, 64-05, 64-06 in 64-08.

TISKANJE & APLICIRANJE REŠITVE Z SERIJO 64-0X SERIES

V kombinaciji z aplikatorjem LTSI se tiskalniki 64-0x spremenijo v prilagodljive, polavtomatske sisteme za tiskanje in nanašanje. Imajo enake specifikacije tiskalnikov kot naši sistemi za tiskanje in nanašanje ALX 73x in ALX 92x. So torej popolna rešitev za označevanje in za povečanje vaše uspešnosti.

64-0X Z RFID

V uporabi naprav za označevanje se povpraševanje po rešitvah z RFID nenehno povečuje. Naš tiskalnik 64-0x je lahko opremljen z opcijo RFID-UHF. Poleg standardnih opravil tiskanja lahko lahko tiskalnik še kodira, piše in preverja RFID UHF nalepke in etikete.